Stekt kokt potatis
Foto: TV4

Stekt kokt potatis av
Redaktionen,  


4 Tack för din röst

Tänk på att välja en fast potatissort och att inte ta för mycket åt gången i stekpannan.

  1. Koka fast potatis nätt och jämnt färdig, låt kallna och skär i jämnstora, inte för stora bitar eller tärningar.
  2. Bryn smör, margarin eller olja i stekpannan. Lägg i potatisen (inte för mycket åt gången) och stek den gyllenbrun. Vänd den försiktigt, så att den inte går sönder under stekningen.
  3. Smaka av med salt och nymalen vitpeppar och strö gärna lite hackad persilja över.

Räkpytt med pepparrotskräm

av Tommy Myllymäki
  •  35 min
  •  12 ingr

Enbärsmarinerat rådjur

av Linda - Mariestad
  •  1 h + 3 dygn
  •  21 ingr
  •  240
  •  23 ingr

Stekt isterband med kokta primörer

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  40 min
  •  13 ingr

Laxqueneller med dillpotatis

av Tommy Myllymäki
  •  13 ingr
  •  25 min
  •  17 ingr
  •  11 ingr

Rostade grönsaker

av Kråke Lithander
  •  20 min
  •  5 ingr

Varm potatissallad

av Thomas Drejing
  •  25 min
  •  7 ingr
  •  11 ingr

Ratatouille

av Sacha Smederevac
  •  25 min
  •  7 ingr
  •  25 min
  •  9 ingr