Stekt kokt potatis
Foto: TV4

Stekt kokt potatis av
Redaktionen,  


4

Tänk på att välja en fast potatissort och att inte ta för mycket åt gången i stekpannan.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3/5   Röster: 1 Tack för din röst
  1. Koka fast potatis nätt och jämnt färdig, låt kallna och skär i jämnstora, inte för stora bitar eller tärningar.
  2. Bryn smör, margarin eller olja i stekpannan. Lägg i potatisen (inte för mycket åt gången) och stek den gyllenbrun. Vänd den försiktigt, så att den inte går sönder under stekningen.
  3. Smaka av med salt och nymalen vitpeppar och strö gärna lite hackad persilja över.
Räkpytt med pepparrotskräm

Räkpytt med pepparrotskräm

av Tommy Myllymäki
  •  35 min
  •  12 ingr
Enbärsmarinerat rådjur

Enbärsmarinerat rådjur

av Linda - Mariestad
  •  1 h + 3 dygn
  •  21 ingr
  •  240
  •  23 ingr
Stekt isterband med kokta primörer

Stekt isterband med kokta primörer

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  40 min
  •  13 ingr
Laxqueneller med dillpotatis

Laxqueneller med dillpotatis

av Tommy Myllymäki
  •  13 ingr
  •  25 min
  •  17 ingr
  •  11 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr