Rabarberpaj med havregryn
Foto: TV4

Rabarberpaj med havregryn
av


4

Smuldeg med havregryn blir ett läckert knaprigt täcke till rabarbern som saftar sig i formen med sockret. Servera denna enkla och goda rabarberpaj ljummen.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg rabarber i en pajform, strö på socker efter smak. Sätt in i ugnen ca 10 min.
  2. Mixa ihop smuldegen med havregryn, strö den över och grädda klart rabarberpajen i ca 20 min. Äts ljummen med vaniljglass till.
  •  9 ingr
  •  8 ingr
Rabarberpaj

Rabarberpaj

av Stefan Persson
  •  8 ingr
Rabarbertårta

Rabarbertårta

av recept.nu
  •  16 ingr
  •  15 ingr
  •  8 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr