Rabarberpaj med havregryn
Foto: TV4

Rabarberpaj med havregryn
av


4 Tack för din röst

Smuldeg med havregryn blir ett läckert knaprigt täcke till rabarbern som saftar sig i formen med sockret. Servera denna enkla och goda rabarberpaj ljummen.

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg rabarber i en pajform, strö på socker efter smak. Sätt in i ugnen ca 10 min.
  2. Mixa ihop smuldegen med havregryn, strö den över och grädda klart rabarberpajen i ca 20 min. Äts ljummen med vaniljglass till.
  •  8 ingr
  •  9 ingr

Rabarberpaj

av Stefan Persson
  •  8 ingr
  •  15 ingr
  •  35 min
  •  9 ingr

Rabarbercobbler

av Elisabeth Johansson
  •  12 ingr

Blåbärsgodis

av recept.nu
  •  4 ingr
  •  8 ingr
  •  35 min
  •  37 ingr

Enkla kladdkakan

av recept.nu
  •  9 ingr

Tarte med sommarbär

av Ernst Kirchsteiger
  •  20 min
  •  7 ingr

Rabirberkräm

av Tea Stjärne
  •  20 min
  •  4 ingr

Superenkel trifle med jordgubbar

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  5 ingr