Glutenfri pajdeg
Foto: TV4

Glutenfri pajdeg
av


Pajdeg görs ofta på vetemjöl. Här kommer ett recept som kan användas av den som inte kan äta gluten. För visst är paj god och spännande mat, som kan varieras på många sätt?

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2.67/5   Röster: 3 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Värm ugnen till 200°. Riv den kalla, kokta potatisen på fina sidan av rivjärnet. Blanda mjölmix och salt. Blanda ner i potatisrivet och tillsätt margarinet. Tryck ut degen i en pajform.
  2. Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter. Gör äggstanningen, vispa ihop ägg, mjölk och kryddor.
  3. Fyll pajen med äggstanning och valfri smaksättning. Grädda i ytterligare 20-30 minuter.
  •  ca 1 h
  •  17 ingr
Glutenfri paj med fårost och bladspenat

Glutenfri paj med fårost och bladspenat

av Gunilla Lindeberg, Annika Wesslén
  •  11 ingr
Glutenfri banoffe pie

Glutenfri banoffee pie

av Jessica Frej, Maria Blohm
  •  12 ingr
  •  1,5 h
  •  7 ingr
  •  20 min + 2 h
  •  15 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr