Fyllda paprikor
Foto: TV4

Fyllda paprikor av


4

På sensommaren är paprikan som finast och det är så du ska passa på att fylla dem med något gott.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4/5   Röster: 1 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Värm ugnen till 200°. Skölj paprikorna och skär av ett tunt lock, som sparas. Kärna ur paprikorna och förväll dem i ca 3 minuter i lättsaltat vatten. Smörj en ugnssäker form.
  2. Skala och hacka löken. Fräs den i olja. Fräs köttfärsen, lägg i löken och pressa ner vitlöken. Tillsätt i ris, tomatpuré, vatten och kryddor. Rör om och låt sjuda några minuter.
  3. Ställ de urkärnade paprikorna i formen, fyll med blandningen och sätt tillbaka locken. Baka i 30-40 minuter i ugnen.
Fylld paprika

Fylld paprika

av recept.nu
  •  12 ingr
  •  10 ingr
Filovane paprike

Filovane paprike

av Tanja - Kristianstad
  •  90 min
  •  34 ingr
  •  12 ingr
  •  10 ingr
Paj med köttfärsröra

Paj med köttfärsröra

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  19 ingr
Fyllda köttbullar med parmaskinka

Fyllda köttbullar med parmaskinka

av Sturebyskolan i Enskede
  •  30 min
  •  16 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr