Fyllda paprikor
Foto: TV4

Fyllda paprikor av


4 Tack för din röst

På sensommaren är paprikan som finast och det är så du ska passa på att fylla dem med något gott.

  1. Värm ugnen till 200°. Skölj paprikorna och skär av ett tunt lock, som sparas. Kärna ur paprikorna och förväll dem i ca 3 minuter i lättsaltat vatten. Smörj en ugnssäker form.
  2. Skala och hacka löken. Fräs den i olja. Fräs köttfärsen, lägg i löken och pressa ner vitlöken. Tillsätt i ris, tomatpuré, vatten och kryddor. Rör om och låt sjuda några minuter.
  3. Ställ de urkärnade paprikorna i formen, fyll med blandningen och sätt tillbaka locken. Baka i 30-40 minuter i ugnen.

Filovane paprike

av Tanja - Kristianstad
  •  90 min
  •  34 ingr

Fylld paprika

av recept.nu
  •  12 ingr
  •  10 ingr
  •  15 min
  •  14 ingr

Fylld paprika med chorizo, majs och fetaost

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  13 ingr

Fyllda paprikor

av Sanna Töringe
  •  10 ingr
  •  18 ingr

Olive Ascolane

av recept.nu
  •  40 min
  •  16 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  1,5 h
  •  16 ingr

Beef and mint salad

av Donal Skehan
  •  30 min
  •  14 ingr

Pasta al forno

av Paolo Roberto
  •  20 ingr

Älg-carpaccio

av Torbjörn - Stockholm
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  50 min
  •  16 ingr

Insalata di fagioli

av Paolo Roberto
  •  8 ingr