Chili con carne
Foto: Frida Wismar

Chili con carne av


4

Snabblagad chili på köttfärs med bönor. Serveras med nachos. En vardagsrätt med sting.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.67/5   Röster: 6 Tack för din röst
Se i fullskärmsläge Stäng
  1. Skala och hacka lök och vitlök. Skär paprikan i bitar.
  2. Fräs lök och färs i smör i en stor kastrull på medelvärme. Tillsätt tomater, vatten, soja och kryddor. Låt allt koka cirka 15 min. Lägg sedan i bönorna och paprikan och koka ytterligare 5 min.
  3. Smaka av med salt och peppar. Servera med nachos och en fräsch sallad.

  • 15 ingr
  • 3-4 h (alt. 1 h i tryckkokare)
  • 26 ingr
  • 2,5 h
  • 8 ingr
  • 1 h
  • 5 ingr