Chili con carne
Foto: Frida Wismar

Chili con carne av


4 Tack för din röst

Snabblagad chili på köttfärs med bönor. Serveras med nachos. En vardagsrätt med sting.

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Skär paprikan i bitar.
  2. Fräs lök och färs i smör i en stor kastrull på medelvärme. Tillsätt tomater, vatten, soja och kryddor. Låt allt koka cirka 15 min. Lägg sedan i bönorna och paprikan och koka ytterligare 5 min.
  3. Smaka av med salt och peppar. Servera med nachos och en fräsch sallad.

Chili con carne

av Charlotta Malhotra, Jessica Staël von Holstein
  •  20 min
  •  12 ingr

Chili con queso

av recept.nu
  •  8 ingr

Tacopaj med crème fraiche

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  13 ingr

Chili

av recept.nu
  •  15 ingr
  •  14 ingr

Bönröra

av Anna Lind Lewin
  •  11 ingr

Tacos

av recept.nu
  •  9 ingr

Köttfärssoppa med morot och potatis

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  ca 20 min
  •  13 ingr

Snabb asiatisk köttgryta

av Karin Andersson
  •  20 min
  •  14 ingr

Chili con carne med äpple-och kumminkräm

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  30 min
  •  13 ingr

Chili con carne LCHF

av Klara Desser
  •  30 min
  •  14 ingr

Currygryta med fläskkotletter

av Lisa Lemke, Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  13 ingr

Chili sin carne

av Gert Klötzke
  •  20 min
  •  16 ingr

Gryta på renskav

av Anders Levén
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  15 ingr