Räkor

Räkor

Räkor är en av de mest användbara och smakrika ingredienerna i vår matlagning och det finns tusentals varianter på hur man kan äta räkor.

Testa en räkpaj, pasta med räkor, friterade, på snittar eller som de är med vitlök och chili och aioli till. Fräschare blir det inte.

  •  6 ingr
Heta räkor

Heta räkor

av Kråke Lithander
  •  15 min
  •  7 ingr
Limemarinerade räkor

Limemarinerade räkor

av Karin Andersson
  •  20 min
  •  12 ingr
  •  9 ingr
  •  15 min
  •  10 ingr
  •  10 ingr
Pasta med räkor och currysås

Pasta med räkor och currysås

av Erik Lallerstedt "Dollan" Greitz
  •  30 min
  •  16 ingr
  •  13 ingr
Räkpaj

Räkpaj

av Anders Levén
  •  1h
  •  13 ingr
Räkcoctail

Räkcoctail

av Susanne Dalsätt
  •  8 ingr
Italiensk risotto

Italiensk risotto

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  12 ingr
Laxrullar på snitt

Laxrullar på snitt

av Monika Ahlberg
  •  7 ingr
  •  17 ingr
Fried pork rice

Fried pork rice

av Jacob Wismar
  •  17 ingr
Räkspett

Räkspett

av Anders Levén
  •  20 min
  •  16 ingr
  •  20 min
  •  12 ingr
Räk- och gnocchirätt

Räk- och gnocchirätt

av Kristina Eriksson
  •  11 ingr
Gamberetti marinati

Gamberetti marinati

av Paolo Roberto
  •  7 ingr
  •  15 ingr
Jonas raggarräkor med ris

Jonas raggarräkor med ris

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  20 min
  •  7 ingr
Cocktailcanapéer

Cocktailcanapéer

av recept.nu
  •  8 ingr