Räkor

Räkor är en av de mest användbara och smakrika ingredienerna i vår matlagning och det finns tusentals varianter på hur man kan äta räkor.

Testa en räkpaj, pasta med räkor, friterade, på snittar eller som de är med vitlök och chili och aioli till. Fräschare blir det inte.

Räkor

Laxrullar på snitt

av Monika Ahlberg
  •  7 ingr

Räkspett

av Anders Levén
  •  20 min
  •  16 ingr

Gamberetti marinati

av Paolo Roberto
  •  7 ingr

Jonas raggarräkor med ris

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  20 min
  •  7 ingr
  •  17 ingr

Räkpaj

av Anders Levén
  •  1h
  •  13 ingr

Heta räkor

av Kråke Lithander
  •  15 min
  •  7 ingr
  •  20 min
  •  12 ingr
  •  10 ingr
  •  15 min
  •  10 ingr

Pasta med räkor och currysås

av Erik Lallerstedt "Dollan" Greitz
  •  30 min
  •  16 ingr

Räk- och gnocchirätt

av Kristina Eriksson
  •  11 ingr

Cocktailcanapéer

av recept.nu
  •  8 ingr

Italiensk risotto

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  12 ingr
  •  11 ingr
  •  13 ingr
  •  9 ingr
  •  15 ingr

Fried pork rice

av Jacob Wismar
  •  17 ingr

Räkcoctail

av Susanne Dalsätt
  •  8 ingr

Limemarinerade räkor

av Karin Andersson
  •  20 min
  •  12 ingr