Pytt med kapris och sardellkräm

Pytt med kapris och sardellkräm

Av: Josefin Bäck

Från: Nyhetsmorgon

8 ingredienser

15 m

Pimpa pytten genom att tillsätta kapris och sardellkräm. Servera sedan rätten med pepparrotskräm och örter så har du en riktigt god vardagsräddare!

Ingredienser

portioner
  • 2 msk kapris
  • 2 msk sardellkräm (eller 6 sardeller)
  • olivolja
  • 600 g pytt i panna (oxpytt)
  • 1 dl vispgrädde
  • färsk pepparrot, finriven eller på tub
  • 1 msk dijonsenap
  • persilja

Gör så här

  1. Stek kapris och sardellkräm i olivolja.
  2. Häll i pytten och stek som vanligt.
  3. Vispa grädden och blanda ner pepparrot och dijonsenap.
  4. Garnera med lite persilja om så önskas.