Plockmat

Plockmat

När det är du som står för cocktailpartyt eller minglet är det lätt att göra god plockmat och snittar som är både enkla och smakrika. Vi har plockat fram några varianter som kan passa just din tillställning.

Att göra plockmat i god tid innan är helt rätt, eftersom du ju vill spendera din tid bland vänner och bekanta och inte i köket bland disken. Tumregeln för plockmat och snittar är naturligtvis att du ska kunna äta den med bara händerna.

Svenska snittar

Svenska snittar

av recept.nu
  •  14 ingr
Cocktailcanapéer

Cocktailcanapéer

av recept.nu
  •  8 ingr
Morres Milano Memories

Morres Milano Memories

av Lars "Morre" Morelius
  •  9 ingr
Helgas Heimliche Platte

Helgas Heimliche Platte

av Christopher Larsson
  •  5 ingr
Friterade grönsakssnacks

Friterade grönsakssnacks

av Anna Lind Lewin
  •  18 ingr
Laxkuber med limedipp

Laxkuber med limedipp

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  14 ingr
  •  10 ingr
Laxrullar

Laxrullar

av GI Viktkoll
  •  5 ingr
Fyra små snittar

Fyra små snittar

av Willy Svahn
  •  18 ingr
Toast med chèvre

Toast med chèvre

av Markus Aujalay
  •  15 min
  •  5 ingr
  •  11 ingr
  •  25 min
  •  10 ingr
Mandelpotatis

Mandelpotatis

av Tommy Myllymäki
  •  5 ingr
Smördegssnurror

Smördegssnurror

av Johan Sörberg
  •  6 ingr
Meze

Meze

av Thomas Lindberg
  •  40 min
  •  36 ingr
Tapenade med soltorkade tomater

Tapenade med soltorkade tomater

av Pär Nilsson och Christel Schröder
  •  9 ingr
  •  15 min
  •  8 ingr
  •  8 ingr
Parmaknyten med färskost

Parmaknyten med färskost

av Monika Ahlberg
  •  10 min
  •  5 ingr
Löjromssnittar

Löjromssnittar

av Christian Hellberg
  •  4 ingr
Lyxiga kalaskanapéer

Lyxiga kalaskanapéer

av Leila Lindholm
  •  7 ingr