Plockmat

När det är du som står för cocktailpartyt eller minglet är det lätt att göra god plockmat och snittar som är både enkla och smakrika. Vi har plockat fram några varianter som kan passa just din tillställning.

Att göra plockmat i god tid innan är helt rätt, eftersom du ju vill spendera din tid bland vänner och bekanta och inte i köket bland disken. Tumregeln för plockmat och snittar är naturligtvis att du ska kunna äta den med bara händerna.

Smördegssnurror

av Johan Sörberg
  •  6 ingr

Tapenade med soltorkade tomater

av Pär Nilsson och Christel Schröder
  •  9 ingr

Friterade grönsakssnacks

av Anna Lind Lewin
  •  18 ingr

Mandelpotatis

av Tommy Myllymäki
  •  5 ingr
  •  15 min
  •  8 ingr

Löjromssnittar

av Christian Hellberg
  •  4 ingr

Parmaknyten med färskost

av Monika Ahlberg
  •  10 min
  •  5 ingr
  •  25 min
  •  10 ingr

Toast med chèvre

av Markus Aujalay
  •  15 min
  •  5 ingr
  •  8 ingr
  •  11 ingr

Fyra små snittar

av Willy Svahn
  •  18 ingr

Laxrullar

av GI Viktkoll
  •  5 ingr
  •  10 ingr

Laxkuber med limedipp

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  14 ingr

Helgas Heimliche Platte

av Christopher Larsson
  •  5 ingr

Morres Milano Memories

av Lars "Morre" Morelius
  •  9 ingr

Cocktailcanapéer

av recept.nu
  •  8 ingr

Svenska snittar

av recept.nu
  •  14 ingr

Lyxiga kalaskanapéer

av Leila Lindholm
  •  7 ingr

Meze

av Thomas Lindberg
  •  40 min
  •  36 ingr