Juligt filmjölksbröd
Foto: TV4

Juligt filmjölksbröd av
Pernillas jul,  


2h

Nyttigt och enkelt bröd med torkade frukter och bär. /Pernilla Wahlgren

Receptet är beräknat för 2 limpor.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser i en stor bunke.
  3. Tillsätt filmjölken och sirapen.
  4. Smöra och bröda två 1.5 liters avlånga brödformar.
  5. Fördela smeten mellan dessa.
  6. Grädda i ca 1 timme och 40 minuter.
  7. Efter ungefär en timme kan du behöva lägga över ett bakplåtspapper så att inte ytan bränns vid.
Ernsts goda julbröd

Ernsts goda julbröd

av Ernst Kirchsteiger
  •  12 ingr
Toscamuffins med hjortronsylt

Toscamuffins med hjortronsylt

av Pernilla Wahlgren
  •  40 min
  •  11 ingr
Ädelostpaj

Ädelostpaj

av Maud Onnermark
  •  11 ingr
Vörtbröd

Vörtbröd

av Johan Sörberg
  •  3h 10 min
  •  13 ingr
  •  10 ingr
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  9 ingr

Festliga cakepops med kakdeg

av Pernilla Wahlgren
  •  30 min + 2 h i kyl
  •  9 ingr

Polkabräck

av Pernilla Wahlgren
  •  5 ingr