Juligt filmjölksbröd
Foto: TV4

Juligt filmjölksbröd av
Pernillas jul,  


2h Tack för din röst

Nyttigt och enkelt bröd med torkade frukter och bär. /Pernilla Wahlgren

Receptet är beräknat för 2 limpor.

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser i en stor bunke.
  3. Tillsätt filmjölken och sirapen.
  4. Smöra och bröda två 1.5 liters avlånga brödformar.
  5. Fördela smeten mellan dessa.
  6. Grädda i ca 1 timme och 40 minuter.
  7. Efter ungefär en timme kan du behöva lägga över ett bakplåtspapper så att inte ytan bränns vid.

Ernsts goda julbröd

av Ernst Kirchsteiger
  •  12 ingr

Toscamuffins med hjortronsylt

av Pernilla Wahlgren
  •  40 min
  •  11 ingr

Ädelostpaj

av Maud Onnermark
  •  11 ingr
  •  9 ingr
  •  10 ingr
  •  30 min
  •  9 ingr

Vörtbröd

av Johan Sörberg
  •  3h 10 min
  •  13 ingr

Ernsts hasselnötsknäcke

av Ernst Kirchsteiger
  •  6 ingr
  •  12 ingr

Vackra julbrödet

av Ernst Kirchsteiger
  •  6 ingr

Skeppsbröd

av Malin Söderström
  •  12 ingr

Sillabröd

av Heléne Johansson
  •  12 ingr

Knäckebröd

av Anders Levén
  •  2h 30 min
  •  9 ingr
  •  12 ingr
  •  16 ingr