Juligt filmjölksbröd
Foto: TV4

Juligt filmjölksbröd av
Pernillas jul,  


2h

Nyttigt och enkelt bröd med torkade frukter och bär. /Pernilla Wahlgren

Receptet är beräknat för 2 limpor.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 5/5   Röster: 1 Tack för din röst
Se i fullskärmsläge Stäng
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser i en stor bunke.
  3. Tillsätt filmjölken och sirapen.
  4. Smöra och bröda två 1.5 liters avlånga brödformar.
  5. Fördela smeten mellan dessa.
  6. Grädda i ca 1 timme och 40 minuter.
  7. Efter ungefär en timme kan du behöva lägga över ett bakplåtspapper så att inte ytan bränns vid.

  • 3h 10 min
  • 13 ingr