Per Morbergs saffranspannkaka med salmbärssylt
Foto: TV4

Per Morbergs saffranspannkaka med salmbärssylt av
Vad blir det för mat,  


4 Tack för din röst

Gotländska specialiteten saffranspannkaka med salmbärssylt, vilken njutning.

  1. Koka riset i saltat vatten ca 10 minuter.
  2. Tillsätt mjölk och koka ytterligare i 45 minuter under omrörning på svag värme. Låt gröten svalna något.
  3. Blanda i ägg, saffran, socker och mandel.
  4. Blanda runt och häll upp i en cirka 20 cm stor ugnsfast form.
  5. Grädda i 200 gr i 20-30 minuter.
  6. Servera med vispad grädde och salmbärsylt.
  •  12 ingr
  •  9 ingr

Saffranspannkaka

av Fredrik Eriksson
  •  10 ingr
  •  6 ingr
  •  11 ingr
  •  13 ingr

Råris Japanese style

av Jacob Wismar
  •  10 ingr
  •  14 ingr
  •  10 ingr
  •  10 ingr
  •  13 ingr
  •  16 ingr

Per Mobergs paella

av Per Morberg
  •  16 ingr
  •  9 ingr