Per Morbergs rödspätta Grenoble
Foto: TV4

Per Morbergs rödspätta Grenoble av
Vad blir det för mat,  


4

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4/5   Röster: 1 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Salta och peppra fiskarna. Panera i ströbröd. Stek i rikligt med smör i en stekpanna, cirka 5 minuter på var sida.
  2. Lägg upp fisken på tallrikar och håll dom varma i ugnen. Sila av smöret från pannan (om det har blivit för bränt). Hacka löken fint
  3. Gör ren stekpannan och hetta upp den igen. Lägg i en rejäl klick smör som ska bli lite brynt.
  4. Lägg i löken, rödbetorna och kaprisen och till sist dillen. Häll alltsammans över fisken. Serveras med citronklyfta och kokt potatis.
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr
  •  9 ingr
  •  16 ingr
  •  33 ingr
  •  10 ingr
  •  20 ingr
  •  33 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
  •  16 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr