Nässelsoppa med vaktelägg
Foto: TV4

Nässelsoppa med vaktelägg av


4

Det är härligt med en varm soppa när det känns kyligt. En smarrig soppa av nässler som garneras med ägg är en variant att värma sig med.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2/5   Röster: 5 Tack för din röst
  1. Koka upp grädden och buljongen och red av med idealmjölet till soppkonsistens.
  2. Hacka charlottenlöken grovt och sautera i en kastrull. Häll i nässlorna.
  3. Häll soppan över nässlorna och mixa fint. Smaka av med salt och peppar.
  4. Garnera med ägghalvor.
  •  9 ingr
  •  10 ingr
Nässelsoppa med Lone Star-bröd

Nässelsoppa med Lone Star-bröd

av Örjan - Västerås
  •  15 ingr
  •  8 ingr
Grön vårsoppa

Grön vårsoppa

av Monika Ahlberg
  •  10 ingr
  •  10 ingr
  •  13 ingr
  •  7 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr