Rödkål
Foto: TV4

Rödkål av
Vad blir det för mat,  


1h

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Strimla rödkål.
  2. Skala och skiva löken plus äpplen.
  3. Bryn rödkål, lök och äpplen med gelén och sirapen (honungen).
  4. Ha i vinägern, vatten och kryddnejlikor.
  5. Koka ihop och rör så det inte bränns. Klart efter ca 50 minuter.
  6. Salta och peppra efter smak.
Rödkål

Rödkål

av Tove Nilsson
  •  12 ingr
Glasmästarsill

Glasmästarsill

av Per Morberg
  •  12 ingr
Rullströmming

Rullströmming

av Per Morberg
  •  11 ingr
Rödkål

Rödkål

av Pernilla Wahlgren
  •  1h 15 min
  •  9 ingr
  •  8 ingr
Superenkel rödkålssallad

Superenkel rödkålssallad

av Ernst Kirchsteiger
  •  6 ingr
Leverpastej

Leverpastej

av Per Morberg
  •  10 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr