Pressgurka av


10 min 4 Tack för din röst

Ett gott tillbehör att ta fram till middagen. Passar bland annat bra till stekt strömming.

  1. Skiva gurkan tunt (med en osthyvel).
  2. Blanda vatten, ättika och socker. Smaka av med salt, peppar och hackad persilja.
  3. Lägg i gurka och lägg på ett lock med en tyngd ovanpå.
  4. Låt stå 1 timme i press innan servering.

Inlagd gurka

av Linda Lundgren
  •  20 min
  •  5 ingr

Pizzasallad

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  8 ingr

Pressgurka

av Pelle Johansson
  •  1h 40 min
  •  7 ingr

Grekisk sallad med ostknyten

av Sacha Smederevac
  •  30 min
  •  16 ingr
  •  25 min
  •  14 ingr

Bruschetta

av Sacha Smederevac
  •  20 min
  •  8 ingr

Slottsstek

av Per Morberg
  •  19 ingr

Rostade grönsaker

av Kråke Lithander
  •  20 min
  •  5 ingr

Potatistoppar

av Nisse - Malmö
  •  6 ingr

Inlagda gröna tomater

av Lena Grönvall
  •  9 ingr

Rårakor

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  3 ingr

Kantarelltoast

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  5 ingr

Gräddstuvad spenat

av Jens Linder
  •  6 ingr