Pressgurka av


10 min 4

Ett gott tillbehör att ta fram till middagen. Passar bland annat bra till stekt strömming.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Skiva gurkan tunt (med en osthyvel).
  2. Blanda vatten, ättika och socker. Smaka av med salt, peppar och hackad persilja.
  3. Lägg i gurka och lägg på ett lock med en tyngd ovanpå.
  4. Låt stå 1 timme i press innan servering.
Inlagd gurka

Inlagd gurka

av Linda Lundgren
  •  20 min
  •  5 ingr
Pressgurka

Pressgurka

av Pelle Johansson
  •  1h 40 min
  •  7 ingr
Pizzasallad

Pizzasallad

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  8 ingr
Grekisk sallad med ostknyten

Grekisk sallad med ostknyten

av Sacha Smederevac
  •  30 min
  •  16 ingr
Bruschetta

Bruschetta

av Sacha Smederevac
  •  20 min
  •  8 ingr
Slottsstek

Slottsstek

av Per Morberg
  •  19 ingr
  •  13 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr