Per Morbergs kronärtskocka
av
Vad blir det för mat,  


4 Tack för din röst

Så här väljer Per Moberg att tillaga sina kronärtskockor.

Tips:
Smält lite smör och doppa bladen i.

  1. Skölj kronärtskockorna väl.
  2. Bryt av skockornas stjälkar så följer dom grova trådarna med.
  3. Lägg skockorna i en stor kastrull och täck med vatten.
  4. Ha i citron och salt och låt koka tills balden släpper lätt. (ca:30 minuter)
  5. Ta upp dem med hålslev och låt dem rinna av väl upp och ner.
  •  8 ingr
  •  50 min
  •  18 ingr
  •  25 min
  •  7 ingr
  •  5 ingr

Bruscetta Caprese

av Per Morberg
  •  15 min
  •  7 ingr
  •  11 ingr
  •  11 ingr
  •  11 ingr

Avocadosallad

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  8 ingr

Potatissallad med citron

av Fredrik Eriksson
  •  10 min
  •  8 ingr

Grillad sparris från Österlen

av Ernst Kirchsteiger
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr

Ljummen potatissallad

av Pelle Johansson
  •  9 ingr

Inlagda gröna tomater

av Lena Grönvall
  •  9 ingr