Per Morbergs kronärtskocka
av
Vad blir det för mat,  


4

Så här väljer Per Moberg att tillaga sina kronärtskockor.

Tips:
Smält lite smör och doppa bladen i.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Skölj kronärtskockorna väl.
  2. Bryt av skockornas stjälkar så följer dom grova trådarna med.
  3. Lägg skockorna i en stor kastrull och täck med vatten.
  4. Ha i citron och salt och låt koka tills balden släpper lätt. (ca:30 minuter)
  5. Ta upp dem med hålslev och låt dem rinna av väl upp och ner.
  •  8 ingr
  •  50 min
  •  14 ingr
  •  9 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr
  •  1h
  •  13 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr