Hollandaisesås av
Vad blir det för mat,  


Tack för din röst

  1. Smält (skira) smöret. Passa så det inte bränns.
  2. Vispa ihop äggulorna med vinäger och citron i en mindre rostfri kastrull.
  3. Värm kastrullen i en större fylld med vatten = vattenbad. Låt inte vattnet koka, utan håll ca 98 grader.
  4. Rör hela tiden äggen tills de tjocknat något.
  5. Rör ned lite i taget av det smälta smöret.
  6. Vispa tills såsen tjocknar.
  7. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  •  9 ingr
  •  50 min
  •  14 ingr
  •  8 ingr
  •  7 ingr
  •  16 ingr
  •  8 ingr
  •  9 ingr

Mannerströms dillsås

av Leif Mannerström
  •  10 ingr

Gravlaxsås

av recept.nu
  •  8 ingr
  •  7 ingr
  •  6 ingr

Omelett med räkstuvning

av Leif Mannerström
  •  12 ingr

Swiss a la 80-tal

av Marika Gougaud
  •  7 ingr