Hollandaisesås av
Vad blir det för mat,  


Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2.75/5   Röster: 4 Tack för din röst
  1. Smält (skira) smöret. Passa så det inte bränns.
  2. Vispa ihop äggulorna med vinäger och citron i en mindre rostfri kastrull.
  3. Värm kastrullen i en större fylld med vatten = vattenbad. Låt inte vattnet koka, utan håll ca 98 grader.
  4. Rör hela tiden äggen tills de tjocknat något.
  5. Rör ned lite i taget av det smälta smöret.
  6. Vispa tills såsen tjocknar.
  7. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  •  9 ingr
  •  50 min
  •  14 ingr
  •  11 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  23 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr