Per Morbers endivsallad med roquefortost och äpplen

Per Morbers endivsallad med roquefortost och äpplen
Foto: TV4
Per Morberg 2018
Per Morberg 2018

Per Morbers endivsallad med roquefortost och äpplen

9 ingredienser

15 min

Snabblagad förrätt med endiver, roqueford och äpplen som huvudingredienser.

Ingredienser

portioner
  • 2 endiver
  • 1 äpple
  • 1 påse blandad sallad
  • 150 g roquefortost
  • hallonvinäger
  • valnötsolja
  • salt
  • peppar
  • 1 knippe färsk bladpersilja

Gör så här

  1. Lägg upp blandsalladen i botten på en djup tallrik.
  2. Skär upp endiven och äpplet, lägg på salladen.
  3. Smula över osten och droppa över olja och vinäger.
  4. Dra några varv på pepparkvarnen och garnera med bladpersilja.