Per Morbergs rabarberkompott
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Per Morbergs rabarberkompott av
Vad blir det för mat,  


15 min 6

En härligt len dessert med rabarber som är riktigt enkel att göra.

I samma avsnitt lagade Per även
Sparrissoppa
Piggvar

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4/5   Röster: 1 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Skala rabarbern och dela den i mindre bitar.
  2. Lägg bitarna i en kastrull med kanelstången.
  3. Häll i vattnet och tillsätt sockret.
  4. Värm försiktigt och låt blandningen småkoka tills rabarbern mjuknat. Det tar ca 5-10 minuter.
  5. Ta ut kanelstången och servera med crème fraîche sötad med vaniljsocker eller vaniljsås.
  •  22 ingr
Äkta sjömansbiff

Äkta sjömansbiff

av Per Morberg
  •  8 ingr
  •  11 ingr
  •  19 ingr
Havtornssorbet

Havtornssorbet

av Per Morberg
  •  7 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr