Per Morbergs chokladbollar
Foto: Martin Löf

Per Morbergs chokladbollar av
Morberg,  


4

Tänk inte ens tanken att använda margarin och mjäkigt chokladpulver – eller dåligt kaffe för den delen – till bollarna. Smör, ett riktigt bra kakaopulver och en skvätt mustig espresso är vad som krävs för att göra dessa delikatesser till fikat.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4.33/5   Röster: 3 Tack för din röst
  1. Rör ihop alla ingredienser utom kaffet och kokosflingorna i en skål.
  2. Tillsätt kaffet och rör till en tjock smet.
  3. Forma smeten till bollar, 3–4 cm i diameter, och lägg dem på ett fat. Ta gärna hjälp av en sked så blir det lättare att få bollarna runda.
  4. Rulla bollarna i kokosflingor, lägg dem på ett fat och ställ in dem i kylskåpet. De är godast när de är kalla.
Chokladbollar

Chokladbollar

av Per Morberg
  •  10 min
  •  8 ingr
Chokladbollar

Chokladbollar

av Per Morberg
  •  10 min
  •  8 ingr
Chokladbollar

Chokladbollar

av Pär Nilsson och Christel Schröder
  •  7 ingr
Chokladbollar

Chokladbollar

av Anna Lind Lewin
  •  7 ingr
  •  10 ingr
Raw hälsobollar

Raw hälsobollar

av Holy Sweet
  •  8 ingr
Kakaobollar

Kakaobollar

av Fabian Kalf Hansen, Rune Kalf Hansen
  •  30 min
  •  7 ingr
Delikata chokladbollar

Delikata chokladbollar

av Sébastien Boudet
  •  9 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr