Gubbröra
av
Vad blir det för mat,  


20 min 4 Tack för din röst

  1. Koka äggen i ca 10 minuter (hårdkokta). Skala och hacka dem sedan. Skala och hacka även löken. Sautera löken i smöret i en kastrull tills den är gyllene och genomskinlig.
  2. Blanda i den avrunna och grovt hackade anjovisen samt mjölet. Häll sedan i grädden.
  3. Rör om och hetta upp i några minuter och smaka av med peppar och salt. Precis innan serveringen, strö i örterna (så de inte tappar sin gröna färg). Servera sedan på några bitar av det hemlagade brödet.
  •  30 min
  •  13 ingr

A fish called Wanda

av Jeanette Predin
  •  27 ingr

Tre svenska små rätter

av Sveriges mästerkock - lagtävling
  •  2 h
  •  34 ingr

Tjejröra och gubbröra

av Jolanta Bujak
  •  15 ingr

Gubbröra, kockens recept

av Nils Emil Ahlin
  •  20 min
  •  10 ingr
  •  34 ingr

Vickningspaket

av recept.nu
  •  6 ingr
  •  6 ingr

Laxtartar i snapsglas

av Monika Ahlberg
  •  15 min
  •  9 ingr

Sillsallad, Ernsts recept

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr

Laxqueneller med dillpotatis

av Tommy Myllymäki
  •  13 ingr

Jannes abborrgryta

av Lina - Karlskrona
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  15-20 min
  •  11 ingr
  •  25 min
  •  11 ingr