Gubbröra
av
Vad blir det för mat,  


20 min 4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Koka äggen i ca 10 minuter (hårdkokta). Skala och hacka dem sedan. Skala och hacka även löken. Sautera löken i smöret i en kastrull tills den är gyllene och genomskinlig.
  2. Blanda i den avrunna och grovt hackade anjovisen samt mjölet. Häll sedan i grädden.
  3. Rör om och hetta upp i några minuter och smaka av med peppar och salt. Precis innan serveringen, strö i örterna (så de inte tappar sin gröna färg). Servera sedan på några bitar av det hemlagade brödet.
  •  30 min
  •  13 ingr
A fish called Wanda

A fish called Wanda

av Jeanette Predin
  •  27 ingr
Tre svenska små rätter

Tre svenska små rätter

av Sveriges mästerkock - lagtävling
  •  2 h
  •  34 ingr
Tjejröra och gubbröra

Tjejröra och gubbröra

av Jolanta Bujak
  •  15 ingr
Gubbröra, kockens recept

Gubbröra, kockens recept

av Nils Emil Ahlin
  •  20 min
  •  10 ingr
  •  19 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr