Skagenröra av
Vad blir det för mat,  


4

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.75/5   Röster: 16 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Skala räkorna och hacka dom grovt. Lägg i en bunke och blanda med majonäsen,
  2. Créme fraichen och dillen. Smaksätt med salt och peppar och en skvätt congac.
  3. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom. Garnera med en dillkvist.
Toast skagen

Toast skagen

av Johan Jureskog
  •  9 ingr
  •  11 ingr
Skagen à la Tash

Skagen à la Tash

av Sara - Göteborg
  •  27 ingr
Skagenlax med löjrom

Skagenlax med löjrom

av Caroline Hofberg
  •  7 ingr
Löjromsbakelse

Löjromsbakelse

av Inger Bjugård
  •  12 ingr
  •  19 ingr
  •  17 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr