Skagenröra


4

  • 500 gr räkor med skal
  • 1 dl majonäs
  • 1 dl créme fraiche
  • 2 msk hackad dill
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  •   lite citronsaft
  • 100 gram löjrom till garnering
  •   En skvätt congac
  1. Skala räkorna och hacka dom grovt. Lägg i en bunke och blanda med majonäsen,
  2. Créme fraichen och dillen. Smaksätt med salt och peppar och en skvätt congac.
  3. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom. Garnera med en dillkvist.

Annons:

Liknande recept

  •  17 ingr

Skagenlax med löjrom

av Caroline Hofberg
  •  7 ingr

Smörgåsbakelse med skagenröra

av Fredrik - Örnsköldsvik
  •  25 min
  •  17 ingr

Toast skagen

av Johan Jureskog
  •  9 ingr

Skagenröra

av Ola Stålnacke
  •  6 ingr

Sejgryta med räkor

av GI Viktkoll
  •  11 ingr