Räkfond av
Vad blir det för mat,  


Per Mobergs goda räkfond.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.67/5   Röster: 6 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Rosta grönsakerna, tomatpurén och räkskalen i ugnen i 250 grader under 20 minuter.
  2. Häll sedan alltsammans i en gryta och häll i vinet och congacen. Fyll upp med vatten så att det täcker.
  3. Krydda med timjan, lagerblad och pepparkorn. Låt sedan koka i 20 minuter.
  4. Sila av skalen och koka ner till 1/3 blir kvar.
  •  20 ingr
  •  19 ingr
  •  33 ingr
  •  33 ingr
  •  22 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr