Foto: TV4

Hemlagad Hamburgare


4

  • 700 gr ytterlår
  • 2 st gula lökar
  • 2  ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk fransk senap
  • 1 msk cognac
  • 1 dl vispgrädde
  •   salt
  •   peppar
  •   chilipulver
  1. Finmal köttet. Hacka löken fint och sautera i pannan tills den mjuknar.
  2. Lägg färsen i en skål och blanda med de övriga ingredienserna. Smaka av med chilin, salt och peppar. Blanda färsen till en slät massa och forma till 2 cm tjocka och 12-15 cm runda hamburgare.

Annons:

Liknande recept

  •  12 ingr
  •  14 ingr

Paprikaburgare

av recept.nu
  •  10 ingr
  •  20 ingr

Falukorv special

av Nils Emil Ahlin
  •  8 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr