Hemlagad Hamburgare
Foto: TV4

Hemlagad Hamburgare av
Vad blir det för mat,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Finmal köttet. Hacka löken fint och sautera i pannan tills den mjuknar.
  2. Lägg färsen i en skål och blanda med de övriga ingredienserna. Smaka av med chilin, salt och peppar. Blanda färsen till en slät massa och forma till 2 cm tjocka och 12-15 cm runda hamburgare.
Torskburgare med romdressing

Torskburgare med romdressing

av Ulrika Jisland, Anna Jonassen
  •  19 ingr
  •  25 min
  •  11 ingr
  •  45 m
  •  39 ingr
Småburgare

Småburgare

av Jens Linder
  •  15 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr
Grilla perfekta hamburgare

Minihamburgare med plommonchutney

av Christian Hellberg, Camilla Läckberg
  •  36 ingr
Laxburgare

Laxburgare

av Jamie Oliver
  •  8 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr