Pepparkakswhoopies med Philadelphia och dulce de leche

Phildadelphia Pepparkakswhoopies med Philadelphia och dulce de leche
Foto: Philadelphia

Pepparkakswhoopies med Philadelphia och dulce de leche

5 ingredienser

30 min

Juliga whoopies på pepparkakor fyllda med Philadelphia och kolasås, doppade i mörk choklad. Kan du tänka dig något godare till glöggminglet?

Tips från Philadelphia
Philadelphia orginal vit

Tips från Philadelphia

Gör en krämig fyllning med dulce de leche och Philadelphia Original.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 24 pepparkakor
  • 180 g Philadelphia Original
  • 150 g dulce de leche
  • 100 g mörk choklad (t ex Marabou Premium)
  • 25 g smör

Gör så här

  1. Bryt chokladen i bitar och smält den över ett vattenbad eller i mikron.
  2. Tillsätt smöret i chokladen och låt det smälta. Rör om tills allt är väl blandat.
  3. Placera hälften av pepparkakorna med undersidan uppåt på ett bakplåtspapper och bred på ett generöst lager (ca 10 g) Philadelphia på varje kaka.
  4. Bred sedan på ett lager (ca 10 g) dulce de leche, och lägg sedan resten av pepparkakorna som ett lock över fyllningen.
  5. Doppa halva kakan i den smälta chokladen, lägg tillbaka på bakplåtspappret och låt chokladen stelna innan servering.
TIPS!
Fler tips!
Philadelphia Frozen saffranscheesecake med pepparkaksbotten

Fler tips!

Här hittar du fler tips och goda, krämiga recept från Philadelphia.

Läs mer