Ugnsrostad potatis
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Ugnsrostad potatis
av
Lättlagat,  


30 min 4 Tack för din röst

Ugnsrostad potatis passar till i princip allt: oxfilé, fläskfilé, lamm, grillkött, hamburgare, lax..

  1. Sätt ugnen på 170 grader.
  2. Putsa och klyfta potatisen och skala och klyfta rödlöken.
  3. Lägg allt i en ugnsfast form. Lägg också dit hela vitlöksklyftor, oliver och rosmarin.
  4. Ringla över olivolja och baka i ugnen 25 minuter.

Pizzasallad

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  8 ingr

Hamburgare

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  15 ingr

Quesadilla med potatis

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  9 ingr

Pasta med bacon

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  5 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr

Kycklingrulle

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  6 ingr

Tacopaj

av Pelle Johansson
  •  50 min
  •  15 ingr

Marinerade champinjoner

av Pelle Johansson
  •  10 min
  •  5 ingr

Rostade rotfrukter

av Jens Sjögren Sebastian Hedin
  •  1h
  •  7 ingr
  •  16 ingr

Varm potatissallad

av Thomas Drejing
  •  25 min
  •  7 ingr

Potatissallad med gremolata

av Ulrika Jisland, Anna Jonassen
  •  10 ingr