Pizzasallad
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Pizzasallad
av
Lättlagat,  


20 min 4

En modern och enkel pizzasallad.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rosta paprikan i cirka 10 minuter. Skär sedan bort toppen och kärna ur den.
  3. Skär paprikan i bitar och lägg i en skål.
  4. Skär vitkålen i stora rektanglar, sära på bladen och marinera med övriga ingredienser så de blir lite mjuka.
  5. Lägg bladen i paprikan och servera.
Snabbpizza på tortillabröd

Snabb pizza på tortillabröd

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  8 ingr
Grekisk sallad med ostknyten

Grekisk sallad med ostknyten

av Sacha Smederevac
  •  30 min
  •  16 ingr
Minipizzor med härliga pålägg

Minipizzor med härliga pålägg

av Ulrika Davidsson, Ola Lauritzson
  •  6 ingr
  •  1 h 15 min
  •  16 ingr
Libapizza

Libapizza

av Niklas Ekstedt
  •  8 ingr
Avocadosallad

Avocadosallad

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  8 ingr
  •  25 min
  •  19 ingr
Djungelkyckling med curry

Djungelkyckling med curry

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  9 ingr
  •  13 ingr