Foto: Fredrik Sandin Carlson

Kantarelltoast


20 min1

Krispig toast med läcker svampröra.

  • 10 st färska gula kantareller
  • 1 dl grädde
  • 0.5 st schalottenlök
  • 1 st toast
  • 1 msk hackad persilja
  1. Dela och rensa kantarellerna. Finhacka schalottenlöken.
  2. Lägg en klick smör i stekpannan och låt det få lite färg. Lägg i svampen och salta och peppra lite.
  3. Tillsätt lök och hackad persilja. Häll på grädden och låt koka ihop till en stuvning.
  4. Skär bort kanterna på ett vanligt toastbröd. Lägg upp svampblandningen på brödet.

Annons:

Liknande recept

Kantarelltoast

av Anders Dahlbom
  •  7 ingr

Kantarelltoast

av Leila Lindholm
  •  7 ingr

Kantarelltoast

av Leif Mannerström
  •  5 ingr

Kantarelltoast

av Ellinor - Stockholm
  •  9 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
  •  18 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr

Toast Skagen med pepparrot

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  13 ingr