Kantarelltoast
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Kantarelltoast
av
Köket,  


20 min 1

Krispig toast med läcker svampröra.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Dela och rensa kantarellerna. Finhacka schalottenlöken.
  2. Lägg en klick smör i stekpannan och låt det få lite färg. Lägg i svampen och salta och peppra lite.
  3. Tillsätt lök och hackad persilja. Häll på grädden och låt koka ihop till en stuvning.
  4. Skär bort kanterna på ett vanligt toastbröd. Lägg upp svampblandningen på brödet.
Fattiga riddare

Fattiga riddare

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  7 ingr
Viltskav med svamp

Viltskav med svamp

av Fredrik Eriksson
  •  30 min
  •  8 ingr
Ugnsbakad lax med smördeg

Ugnsbakad lax med smördeg

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  10 ingr
Béarnaisesås

Béarnaisesås

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  10 ingr
Tunnbrödrulle

Tunnbrödrulle

av Pelle Johansson
  •  5 min
  •  4 ingr
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

av Fredrik Eriksson
  •  30 min
  •  13 ingr
Djungelkyckling med curry

Djungelkyckling med curry

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  9 ingr
  •  13 ingr
Hemlagad majonnäs

Hemlagad majonnäs

av Pelle Johansson
  •  10 min
  •  6 ingr