Stekt fläsk med löksås
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Stekt fläsk med löksås
av
Köket,  


20 min 2

En riktig klassiker som är både enkel och mycket god. Såsen ska vara både salt och söt, då blir löksmaken perfekt.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Stek fläsket i smör i stekpanna så det får en fin krispig yta. Peppra lite.
  2. Värm mjölken och grädden i en kastrull.
  3. Skala och strimla löken och lägg den i en kastrull med smör i. Låt den svettas lite. Red av med lite mjöl och häll över den varma mjölkblandningen. Smaka av med salt, peppar och socker.
  4. Servera med kokt potatis.
Béarnaisesås

Béarnaisesås

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  10 ingr
Blodpudding

Blodpudding

av Pelle Johansson
  •  1h 30 min
  •  14 ingr
Kantarelltoast

Kantarelltoast

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  5 ingr
Ugnsbakad lax med smördeg

Ugnsbakad lax med smördeg

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  10 ingr
Quesadilla med potatis

Quesadilla med potatis

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
Blåbärspaj

Blåbärspaj

av Pelle Johansson
  •  1h 10 min
  •  11 ingr
Djungelkyckling med curry

Djungelkyckling med curry

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  9 ingr
  •  13 ingr