Grillad entrecote
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Grillad entrecote
av
Lättlagat,  


20 min 4

En saftig, grillad köttbit slår aldrig fel.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Riv morötterna och strimla vitkålen. Salta, peppra och sockra. Låt stå fem minuter och dra år sig smakerna.
  2. Gör en sås på majonnäs, senap, spiskummin och vitlök.
  3. Häll bort vätskan från kålen och blanda med såsen. Smaka eventuellt av med mera salt och peppar.
  4. Grilla köttet cirka, 2 minuter på varje sida. Pensla på barbecuesås tunt precis på slutet av grilltiden.
  5. Servera köttet tillsammans med kålsalladen.
  •  12 ingr
Donals "surf and turf"

Donals "surf and turf"

av Donal Skehan
  •  30 min
  •  18 ingr
Thailändsk biffsallad

Thailändsk biffsallad

av Jennie Walldén
  •  30 min
  •  16 ingr
  •  22 ingr
sukiyaki

Sukiyaki

av Sara - Stockholm
  •  20 min + 40 min
  •  14 ingr
  •  14 ingr
Djungelkyckling med curry

Djungelkyckling med curry

av Pelle Johansson
  •  15 min
  •  9 ingr
  •  13 ingr