Grillad entrecote
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Grillad entrecote
av
Lättlagat,  


20 min 4 Tack för din röst

En saftig, grillad köttbit slår aldrig fel.

  1. Riv morötterna och strimla vitkålen. Salta, peppra och sockra. Låt stå fem minuter och dra år sig smakerna.
  2. Gör en sås på majonnäs, senap, spiskummin och vitlök.
  3. Häll bort vätskan från kålen och blanda med såsen. Smaka eventuellt av med mera salt och peppar.
  4. Grilla köttet cirka, 2 minuter på varje sida. Pensla på barbecuesås tunt precis på slutet av grilltiden.
  5. Servera köttet tillsammans med kålsalladen.
  •  12 ingr

Donals "surf and turf"

av Donal Skehan
  •  30 min
  •  18 ingr
  •  22 ingr

Thailändsk biffsallad

av Jennie Walldén
  •  30 min
  •  16 ingr

Sukiyaki

av Sara - Stockholm
  •  20 min + 40 min
  •  14 ingr

Aujja Merguez

av Musse Hasselvall
  •  20 min
  •  6 ingr
  •  20 ingr
  •  25 min
  •  23 ingr
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  40 min
  •  17 ingr
  •  30 min
  •  16 ingr
  •  25 min
  •  17 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr