Raggmunkar
av
Lättlagat,  


4 Tack för din röst

  1. Blanda vetemjöl, salt, socker, peppar och lite av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken och ägget, lätt uppvispat. Skala och skölj potatisen. Riv den grovt på ett rivjärn eller i en matberedare. Krama ur så mycket vätska som möjligt genom att lägga potatismassan i en sil och pressa med en träslev. Blanda ner potatisen i äggsmeten. Bryn lite olja i en stekpanna. Klicka i ett par matskedar av smeten och bred ut den i stekpannan med hjälp av en stekspade. Klicka i smör runt om. Grädda raggmunkarna gyllenbruna på båda sidorna. Servera med lingon.
  •  9 ingr
  •  9 ingr
  •  8 ingr
  •  8 ingr
  •  16 ingr

Mormors rårakor

av Christina Estemar Banks
  •  6 ingr

Svampsoppa

av Erik Wennberg
  •  10 ingr

Varm potatissallad

av Thomas Drejing
  •  25 min
  •  7 ingr

Pannkaka

av recept.nu
  •  7 ingr
  •  11 ingr