Piccata Milanese av
Förkväll,  


4 Tack för din röst

  1. Gör så här
  2. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut. Häll på såsen och låt den koka upp. Skär köttet i centimetertjocka skivor. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd det sedan i ostblandningen. Låt det ligga några minuter att stelna. Stek i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Servera med tomatsåsen och kokt ris. Strö över persilja.

Kyckling milanese

av Paolo Roberto
  •  45 min
  •  15 ingr

Piccata milanese med spenat och ruccola

av Maria Arnholm - politikervecka
  •  1 h
  •  19 ingr
  •  11 ingr
  •  29 ingr
  •  22 ingr