Löjromstoast
Foto: TV4

Löjromstoast av
Halv åtta hos mig,  


20 min 4 Tack för din röst

En klassiker och alltid rätt. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Vin:
Petit Chablis

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Recept.nu kan därför inte gå i god för receptet.

Så väljer du ekorätt i fiskdisken >>

  1. Finhacka löken och lägg upp och garnera med liten citronklyfta och dillkvist. Forma löjrommen och creme fraichen till halva ägg med matsked och lägg upp på assietten bredvid löken. Rosta formbrödet och dela diagonalt. Lägg upp en triangel bredvid löjrom, creme fraiche och hackad lök - resten av brödet på brödfat på bordet.

Chokladganache

av Peep Randmaa
  •  45 min
  •  9 ingr

Saltbakad lax

av Peep Randmaa
  •  50 min
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  8 ingr
  •  8 ingr
  •  25
  •  8 ingr

Vitlöksrostad toast

av John - Norrköping
  •  30 min
  •  11 ingr

Skagen à la Tash

av Sara - Göteborg
  •  27 ingr
  •  6 ingr
  •  10 ingr

Ostron med rökt soya och rättika

av Sayan Isaksson och Daniel Höglander
  •  7 ingr
  •  13 ingr
  •  6 ingr
  •  25 min
  •  14 ingr