Ägghalvor till påsk
Foto: Roland Persson

Påskmat: buffé, lammstek, tårta och godis

Påsken är en stor mathögtid och till traditionell påskmat hör ägg, lax, sill, lammstek och en och annan påsktårta. Här hittar du tips och recept!

Kyckling med rotfrukts- och svamppytt

Kyckling med rotfrukts- och svamppytt

av Jennie Walldén, Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  14 ingr
kycklingfajitas

Kycklingfajitas

av Jennie Walldén
  •  30 min
  •  31 ingr
Pad thai

Pad thai

av Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  15 min
  •  8 ingr
Kycklingburgare

Kycklingburgare

av Sara Begner
  •  20 min
  •  7 ingr
  •  15 min
  •  15 ingr
  •  45 min + 6 h i frys
  •  9 ingr
Påskdessert på burk

Påskdessert på burk

av Malin Landqvist
  •  10 ingr
  •  14 ingr
Citronmoussetårta med lakritsnötbotten

Citronmoussetårta med lakritsnötbotten

av Bonniers kokbok (flera kockar)
  •  22 ingr
Vit kladdkaka med aprikos

Vit kladdkaka med aprikos

av Liselotte Forslin, Le Parfait
  •  45 min
  •  8 ingr
Monkes spröda kladdkaka

Monkes spröda kladdkaka

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  9 ingr
  •  25 min
  •  7 ingr
  •  13 ingr
Påskpops

Påskpops

av Mia Öhrn
  •  15 ingr
Lakritskrokant

Lakritskrokant

av Elisabeth Johansson
  •  8 ingr
Citronpaj med nougatsmulor

Citronpaj med nougatsmulor

av Elisabeth Johansson
  •  9 ingr
Frukt- och nötbollar

Frukt- och nötbollar

av Ulrika Davidsson
  •  6 ingr
Äggtoddy à la Mannerheim

Äggtoddy à la Mannerheim

av Mika - Västerås
  •  8 ingr
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr
  •  45 min
  •  17 ingr
  •  11 ingr
Lammstek med sardeller och vitlök

Lammstek med sardeller och vitlök

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  13 ingr
Lammstek med pommes boulongere

Lammstek med pommes boulongere

av Leif Mannerström, Crister Svantesson
  •  1h 15 min
  •  18 ingr
  •  50 min
  •  13 ingr
  •  16 ingr
Matjes i glas

Matjes i glas

av Eja Nilsson
  •  8 ingr
  •  10 ingr
Brantevikssill

Brantevikssill

av Eja Nilsson
  •  12 ingr
  •  10 min
  •  11 ingr
  •  1 dygn
  •  8 ingr
Leif Mannerströms senapsill

Leif Mannerströms senapsill

av Leif Mannerström
  •  8h 30 min
  •  6 ingr
Inlagd sill

Inlagd sill

av Karin Chädström
  •  15 min
  •  10 ingr