Getostpaj med aprikoser, fikon och lufttorkad skinka
Foto: Ulrika Ekblom

Påskbuffé

Här hittar du recept och inspiration till en dignande påskbuffé! Du får också tips på hur du kan förbereda rätterna till påskbuffén.

Laxtårta med pepparrot

Laxtårta med pepparrot

av Caroline Hofberg
  •  13 ingr
Västerbottenssill

Västerbottenssill

av Monika Ahlberg
  •  9 ingr
  •  11 ingr
Monikas goda pestosill

Monikas goda pestosill

av Monika Ahlberg
  •  10 ingr
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé med het gurksallad

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  ca 40 min
  •  19 ingr
  •  10 min
  •  11 ingr
  •  4 ingr
Sill i papper – kapprock

Sill i kapprock på grillen

av Fredrik Eriksson
  •  9 ingr
Fina förrätter från havet

Räkor i snapsglas

av Bonniers kokbok (flera kockar)
  •  13 ingr
  •  1h 20 min
  •  17 ingr
Salsa med gravad lax och koriander

Salsa med gravad lax och koriander

av Paula Ahlsén Söder
  •  11 ingr
  •  13 ingr
Sparrischutney

Sparrischutney

av Norbert Lang
  •  11 ingr
  •  7 ingr
Fudge, mjuk chokladkola

Fudge, mjuk chokladkola

av Maud Onnermark
  •  7 ingr
Påskdessert på burk

Påskdessert på burk

av Malin Landqvist
  •  10 ingr
  •  45 min + 6 h i frys
  •  9 ingr
  •  3h 20 min
  •  10 ingr
Chokladkräm på sked

Chokladkräm på sked

av Camilla Läckberg, Christian Hellberg
  •  7 ingr
Hallontartletter

Enkla hallontartletter med vaniljkräm

av Camilla Läckberg, Christian Hellberg
  •  7 ingr
Nutella pie pops

Nutella pie pops

av Linda Lomelino
  •  8 ingr
  •  40 min
  •  11 ingr

Laxpajer

av Sigrid Bárány
  •  30 min
  •  10 ingr
Nubbesallad

Nubbesallad

av GI Viktkoll
  •  9 ingr