Getostpaj med aprikoser, fikon och lufttorkad skinka
Foto: Ulrika Ekblom

Påskbuffé

Här hittar du recept och inspiration till en dignande påskbuffé! Du får också tips på hur du kan förbereda rätterna till påskbuffén.

Laxtårta med pepparrot

av Caroline Hofberg
  •  13 ingr

Västerbottenssill

av Monika Ahlberg
  •  9 ingr
  •  11 ingr

Monikas goda pestosill

av Monika Ahlberg
  •  10 ingr

Dubbelmarinerad fläskfilé med het gurksallad

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  ca 40 min
  •  19 ingr
  •  10 min
  •  11 ingr
  •  4 ingr

Sill i kapprock på grillen

av Fredrik Eriksson
  •  9 ingr

Räkor i snapsglas

av Bonniers kokbok (flera kockar)
  •  13 ingr
  •  1h 20 min
  •  17 ingr

Salsa med gravad lax och koriander

av Paula Ahlsén Söder
  •  11 ingr
  •  13 ingr

Sparrischutney

av Norbert Lang
  •  11 ingr
  •  7 ingr

Fudge, mjuk chokladkola

av Maud Onnermark
  •  7 ingr

Påskdessert på burk

av Malin Landqvist
  •  10 ingr
  •  45 min + 6 h i frys
  •  9 ingr
  •  3h 20 min
  •  10 ingr

Chokladkräm på sked

av Camilla Läckberg, Christian Hellberg
  •  7 ingr

Enkla hallontartletter med vaniljkräm

av Camilla Läckberg, Christian Hellberg
  •  7 ingr

Nutella pie pops

av Linda Lomelino
  •  8 ingr
  •  40 min
  •  11 ingr

Laxpajer

av Sigrid Bárány
  •  30 min
  •  10 ingr

Nubbesallad

av GI Viktkoll
  •  9 ingr