Påskbuffé

På påskbuffén vill vi ha mycket gott att välja på. Här hittar du alla recept du behöver till årets påskbuffé!

Ägghalvor, grön sparris, gravad lax, lammstek, Janssons frestelse - här hittar du goda rätter som passar på påskbuffén. Prova att göra egen sill, med Monika Ahlbergs recept går det snabbt och blir garanterat gott! Dubbelmarinerad fläskfilé från Mitt kök är perfekt om du vill servera kallt kött till buffén.

Påskbuffé

  •  15 min
  •  8 ingr

Dubbelmarinerad fläskfilé med het gurksallad

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  ca 40 min
  •  19 ingr
  •  10 ingr
  •  1h 20 min
  •  17 ingr
  •  7 ingr
  •  15 min
  •  9 ingr

Räkor i snapsglas

av Bonniers kokbok (flera kockar)
  •  13 ingr

Lammstek med rödvinssås

av Sébastien Boudet
  •  18 ingr
  •  11 ingr
  •  10 min
  •  11 ingr

Salsa med gravad lax och koriander

av Paula Ahlsén Söder
  •  11 ingr
  •  4 ingr

Monikas goda pestosill

av Monika Ahlberg
  •  10 ingr

Fudge, mjuk chokladkola

av Maud Onnermark
  •  7 ingr

Västerbottenssill

av Monika Ahlberg
  •  9 ingr

Gräddstuvad spenat

av Jens Linder
  •  6 ingr

Sparrischutney

av Norbert Lang
  •  11 ingr

Varm matjeslåda

av Eja Nilsson
  •  9 ingr

Laxtårta med pepparrot

av Caroline Hofberg
  •  13 ingr