Foto: Linus Hallsénius

Paolo Roberto

Nedan finns samlade recept från Paolo Roberto. Italienska godsaker får tv och från Paolos många kokböcker.

Paolo Roberto har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare är han nu egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare.

I kokboken Mina fastrars mat tog Paolo med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart var fastrarna med på ett hörn i hans nästa kokbok, Mina gästers mat – inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. I boken italiensk fastfood ger han tips på hur man lagar god och näringsriktig mat utan att stå i timmar i köket.

Intervjuer med Paolo Roberto
Paolo: "Jag är en ungtjur"

Köp Paolos böcker
Här kan du beställa alla Paolo Robertos kokböcker

Visar recept: Paolo Roberto

  •  5 h
  •  13 ingr
  •  1 h
  •  14 ingr

Spagetti med musslor

av Paolo Roberto
  •  35 min
  •  13 ingr

Svamprisotto

av Paolo Roberto
  •  40 min
  •  10 ingr
  •  25 min
  •  13 ingr
  •  1 h
  •  18 ingr
  •  1,5 h
  •  15 ingr
  •  1,5 h
  •  16 ingr
  •  30 min + marinering
  •  17 ingr
  •  45 min + marinering
  •  17 ingr
  •  45 min
  •  20 ingr
  •  30 min + marinering
  •  23 ingr
  •  30 min + marinering
  •  21 ingr

Panzanellasallad

av Paolo Roberto
  •  30 min
  •  16 ingr
  •  15 min
  •  10 ingr

Paolos röd dag-pizza

av Paolo Roberto
  •  1,5 h
  •  12 ingr

Italiensk fiskgryta

av Paolo Roberto
  •  45 min
  •  23 ingr