Pannacotta

Pannacotta är en italiensk pudding och betyder "kokt grädde" på italienska. Vi har massor av spännande och nydanande recept på pannacotta.

Pannacotta är otroligt enkelt att tillaga, men se till att du gör den i god tid innan gästerna kommer så att den hinner stekna. Pannacotta görs traditionellt på en blandning av grädde, mjölk, socker, vanilj och gelatin som sjuds och får stelna i formar. Den serveras ofta tillsammans med bär eller frukt. Smaksättningar på pannacottan kan vara kardemumma, kanel, kaffe, choklad, kakao eller honung. Den som vill hålla igen på grädden gör klokt i att använda kesella eller matlagningsgrädde istället för vanlig vispgrädde.

Pannacotta

  •  6 ingr

Chokladpannacotta

av Anders Levén
  •  3h 25 min
  •  4 ingr

Vit chokladpannacotta

av Mathias Dahlgren
  •  2h 15 min
  •  8 ingr
  •  10 ingr
  •  9 ingr

Jordgubbspannacotta

av Lisa Eisenman, Monica Eisenman
  •  3h 15 min
  •  5 ingr
  •  7 ingr

Coco Lau-Lau

av Louise Karlsson
  •  7 ingr
  •  11 ingr
  •  3h
  •  7 ingr
  •  10 ingr

Honungspannacotta

av recept.nu
  •  8 ingr
  •  7 ingr

Gräslökspannacotta med löjrom

av Madeleine Karlenfjäll
  •  11 ingr

Mockapannacotta

av recept.nu
  •  8 ingr

Apelsinpannacotta med vaniljbrässerade fikon

av Robert Maglia Claes Grännsjö
  •  2h 25 min
  •  15 ingr

Vaniljpannacotta med hjortronsoppa

av Ted Johansson, Gert Klötzke
  •  11 ingr