Kycklingfilé med gorgonzola och valnötter av


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Bryn kycklingen så den får vacker färg på ytan.
  2. Lägg kycklingfiléerna/brösten på separat tallrik.
  3. Skiva purjolöken och bryn i smör eller rapsolja.
  4. Häll i crème fraiche, vin och smula ner buljongtärningen och låt koka upp.
  5. Smula i grönmögelost och hackade valnötter.
  6. Lägg kycklingfiléerna i såsen och låt sjuda under lock i ca 15 minuter tills kycklingfiléerna är färdiga.
  7. Servera med fräsch grönsallad.
Kycklingfilé med ruccolacrème

Kycklingfilé med ruccolacrème

av Ola Lauritzson, Ulrika Davidsson
  •  12 ingr
  •  19 ingr
Ugnsbakad kycklingfilé med grönsaker

Ugnsbakad kycklingfilé med grönsaker

av Ulrika Davidsson, Ola Lauritzson
  •  20 ingr
Kycklinggryta med gräddfilsdressing

Kycklinggryta med gräddfilsdressing

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  30 min
  •  19 ingr
  •  16 ingr
  •  9 ingr

Tomatsalsa med koriander

av Ola Lauritzson, Marlene Gustawson
  •  7 ingr

Rödavinbärssmoothie med granola

av Ola Lauritzson, Marlene Gustawson
  •  9 ingr

Rawfoodsoppa på zucchini och honungsmelon

av Ola Lauritzson, Marlene Gustawson
  •  10 ingr
GI-sushi

GI-sushi

av Ola Lauritzson, Ulrika Davidsson
  •  2h 40 min
  •  13 ingr