Fiskgryta med vitlök och saffran av


4 Tack för din röst

Till servering

  1. Fiskgryta
    Skiva alla grönsaker och stek snabbt i olivoljan i kastrull.
  2. Häll i de krossade tomaterna.
  3. Tillsätt fiskbuljong, ca 7 dl vatten, saffran och vitt vin.
  4. Låt puttra några minuter och lägg i fisken som du skurit i bitar.
  5. Låt sjuda tills fisken blivit kokt.
  6. Precis innan servering häller du i musslor och räkor.
  7. Servera i skål och klicka saffransaioli på toppen.
  8. Snabbaioli
    Den enklaste Pressa vitlök och blanda den med majonnäs tillsammans med saffran).
  •  30 min
  •  18 ingr
  •  1 h
  •  18 ingr
  •  60 min
  •  24 ingr

Fiskgryta

av Markus Aujalay
  •  27 ingr
  •  15 ingr
  •  19 ingr
  •  18 ingr

Fisksoppa från Polen

av Blanka Nantin
  •  30 min
  •  11 ingr

Kaneldoftande morotssoppa

av Blossom Tainton
  •  1h
  •  21 ingr

Futomaki på kallrökt lax

av Niclas Wahlgren
  •  10 ingr

Krämig musselsoppa

av Ulrika Davidsson, Ola Lauritzson
  •  16 ingr

Svart bönsalsa

av Magnus Viksten
  •  9 ingr

Zucchinipasta i mintpesto

av Josefine Jäger
  •  15 min
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr