Vanilj- och chokladpannacotta av
Nyhetsmorgon,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Lägg gelatinbladen i blöt. Koka upp grädde och mjölk, tillsätt socker och vaniljstången skuren på längden. Låt blandningen sjuda i ca 5 minuter. Tag då upp vaniljstången och rör i den rivna chokladen. Krama ur gelatinbladen och tillsätt dem i blandningen. Häll upp fyra glas och ställ i kylen att stelna.
  2. Dela jordgubbarna i halvor och marinera dem i flädersaft i ca 15 minuter. Serveras till blandningen.
Dessertbricka

Dessertbricka

av recept.nu
  •  29 ingr
Chokladpudding

Chokladpudding

av recept.nu
  •  12 ingr
  •  3h 20 min
  •  10 ingr
Lemontarte

Lemontarte

av Sofie - Göteborg
  •  25 ingr
  •  2 h
  •  14 ingr
Maria - Stockholm1

Trio i dessert

av Maria - Stockholm
  •  23 ingr

Delirium

av Okänd
  •  4 ingr
  •  15 ingr
  •  9 ingr
Laxburgare i rågbröd

Laxburgare i rågbröd

av Jonas Lundgren
  •  9 ingr