Toast med chèvre
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Toast med chèvre
av
Nyhetsmorgon,  


15 min

Chèvretoast där getosten får sällskap av honung och rosmarin. En riktigt fullträff till förrätt! Lika god och enkel på franska: chèvre chaud.

Du kan även strö över rosépeppar för att krydda toasten lite extra.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.33/5   Röster: 3 Tack för din röst
  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär getosten i skivor och lägg på brödskivorna.
  2. Grädda i ugn på 200 grader i cirka 5 minuter.
  3. Ringla över honung, hackad rosmarin och svartpeppar och servera som tilltugg eller förrätt.
  •  20 min
  •  14 ingr
Chèvre chaud

Chèvre chaud

av Sylvia - Hudiksvall
  •  30 min
  •  11 ingr
Chèvretoast med primörer

Chèvretoast med primörer

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  6 ingr
Chèvre chaud

Chèvre chaud

av Jenny Olsson
  •  5 ingr
  •  20 m
  •  13 ingr
  •  14 ingr
Rödbetsrösti med getost

Rödbetsrösti med getost

av Malin Söderström
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  7 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
  •  17 ingr
Pannacotta med gräddfil

Pannacotta med gräddfil

av Markus Aujalay
  •  6 ingr