Foto: Fredrik Sandin Carlson

Toast med chèvre


15 min

Chèvretoast där getosten får sällskap av honung och rosmarin. En riktigt fullträff till förrätt! Lika god och enkel på franska: chèvre chaud.

Du kan även strö över rosépeppar för att krydda toasten lite extra.

  • 8 skivor baguette
  • 150 g getost
  • 2 msk flytande honung
  • 1 kvist rosmarin
  •   svartpeppar
  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär getosten i skivor och lägg på brödskivorna.
  2. Grädda i ugn på 200 grader i cirka 5 minuter.
  3. Ringla över honung, hackad rosmarin och svartpeppar och servera som tilltugg eller förrätt.

Annons:

Chèvretoast

av Fredrik Birging
  •  30 min
  •  8 ingr

Mitt köks mini chèvre chaud

av Lisa Lemke, Tommy Myllymäki
  •  20 min
  •  8 ingr