Marcus Samuelssons bästa burgare av
Nyhetsmorgon,  


4

Hamburgaren är helt enkelt ett supergott fredags- eller vardagsalternativ.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Salta och peppra nötfärsen, dela färsen i fyra lika stora portioner och forma de till burgare. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek burgarna cirka 4 minuter på var sida. Låt burgarna vila några minuter.
  2. Använd samma stekpanna och stek 4 ägg, kan röras ihop. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Dela brödet, smöra undre delen och stek de i smör till en gyllenbrun färg.
  4. Vid uppläggning: tunt skivade tomater, sallad, röd lök på undre brödet. Toppa burgaren med en skiva cheddar ost och lägg det andra brödet som lock.
Hamburgare Super Size me

Hamburgare Super Size me

av Melker Andersson
  •  12 ingr
AG:s hamburgare

AG:s hamburgare

av Johan Jureskog
  •  15 ingr
  •  40 minuter
  •  22 ingr
  •  28 ingr
Hamburgare

Hamburgare

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  15 ingr
  •  15 ingr
Hamburgare a la JJ

Hamburgare a la JJ

av Johan Jureskog
  •  18 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  30 min + 2 h
  •  28 ingr
Lobster mac and cheese

Lobster mac and cheese

av Marcus Samuelsson
  •  7 ingr
Harlem Chowder med hummer

Harlem Chowder med hummer

av Marcus Samuelsson
  •  20 ingr
Grilled Flatbread

Grilled Flatbread

av Marcus Samuelsson
  •  10 ingr

Matjessillstårta

av Claes Björling
  •  19 ingr
  •  1 h + 1 dygn
  •  5 ingr
Rabarbercurd

Rabarbercurd

av Johan Hedberg
  •  30 m
  •  8 ingr