Kycklingrulader med krämig paprikasås
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Kycklingrulader med krämig paprikasås av
Nyhetsmorgon,  


30 min 4 Tack för din röst

Fetaostfyllda kycklingrulader trivs bra med den goda paprikasåsen. Servera som varmrätt eller ställ fram ruladerna kalla och skurna i bitar på buffén.

  1. Banka ut kycklingfiléerna mellan plast, en vanlig plastpåse funkar bra.
  2. Lägg filén på ett ark aluminiumfolie. Lägg på skinka och en rad av fetaost.
  3. Rulla hårt och tvinna ihop ändarna på aluminiumfolien. Koka lätt i vatten cirka 4-8 minuter beroende på tjocklek (innertemperaturen ska hålla 60-62 grader).
  4. Sås: Strimla paprika och koka den med vatten, vinäger och grädde i cirka 10 minuter. Kör i mixer med crème fraîche till önskad konsistens. Salta.
  5. Servera kycklingrullarna med paprikasåsen.
  •  ca 30 min
  •  12 ingr
  •  1h
  •  12 ingr

Kycklingschnitzel Cordon Bleu

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  11 ingr
  •  90 min
  •  29 ingr

Serbisk kyckling á la Bojan

av Laila Bagge Wahlgren, Agneta Sjödin
  •  ca 1,5 h
  •  6 ingr
  •  40 m
  •  12 ingr

Jennies helstekta kyckling

av Jennie Walldén
  •  1 h 15 min
  •  14 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  16 ingr
  •  1,5 h
  •  13 ingr
  •  45 min + 4 h marinering
  •  16 ingr