Kycklingrulader med krämig paprikasås
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Kycklingrulader med krämig paprikasås av
Nyhetsmorgon,  


30 min 4

Fetaostfyllda kycklingrulader trivs bra med den goda paprikasåsen. Servera som varmrätt eller ställ fram ruladerna kalla och skurna i bitar på buffén.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Banka ut kycklingfiléerna mellan plast, en vanlig plastpåse funkar bra.
  2. Lägg filén på ett ark aluminiumfolie. Lägg på skinka och en rad av fetaost.
  3. Rulla hårt och tvinna ihop ändarna på aluminiumfolien. Koka lätt i vatten cirka 4-8 minuter beroende på tjocklek (innertemperaturen ska hålla 60-62 grader).
  4. Sås: Strimla paprika och koka den med vatten, vinäger och grädde i cirka 10 minuter. Kör i mixer med crème fraîche till önskad konsistens. Salta.
  5. Servera kycklingrullarna med paprikasåsen.
  •  ca 30 min
  •  12 ingr
  •  1h
  •  12 ingr
Kycklingschnitzel Cordon Bleu

Kycklingschnitzel Cordon Bleu

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  11 ingr
  •  90 min
  •  29 ingr
Så lyckas du med grillade fiskspett

Så filéar du en fisk

av Jan Boris-Möller
  •  90 min
  •  9 ingr
Fänkålssoppa

Fänkålssoppa

av Jan Boris-Möller
  •  20 min
  •  8 ingr
Hjortronsufflé

Hjortronsufflé

av Jan Boris-Möller
  •  35 min
  •  10 ingr
Räksoppa

Räksoppa

av Jan Boris-Möller
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr

Filips fruktsallad

av Filip Poon
  •  15 m
  •  12 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr