Nyhetsmorgon 2010

Nyhetsmorgon 2011

Vardagar 05.50 – 10.00 Nyheter, sport, ekonomi och väder varje heltimme. Nyheter och lokala nyheter varje halvtimme. Och mat förstås!

Pulled pork

av Liselotte Forslin
  •  ca 5 h
  •  11 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr

Friterade lökringar

av Liselotte Forslin
  •  20 min
  •  7 ingr

Chicken Tikka Masala

av Karim Razaul
  •  32 ingr

Lamm papaya balti

av Karim Razaul
  •  18 ingr

Vegetarisk ganesh babu

av Karim Razaul
  •  23 ingr
  •  8 ingr
  •  16 ingr

Rimmad torskrygg

av Fredrik Lagberg
  •  46 ingr

Hällristad salmalax

av Fredrik Lagberg
  •  19 ingr

Janssons frestelse

av Fredrik Eriksson
  •  8 ingr

Saffranspannkaka

av Fredrik Eriksson
  •  10 ingr

Rödkål

av Fredrik Eriksson
  •  50 min
  •  10 ingr
  •  8 ingr

Långbros julsill 2011

av Fredrik Eriksson
  •  10 ingr
  •  9 ingr

Underbar jultryffel

av Fredrik Eriksson
  •  20 min
  •  7 ingr

Gravad lax

av Fredrik Eriksson
  •  6 ingr

Gubbröra med kallrökt lax

av Fredrik Eriksson
  •  7 ingr
  •  12 ingr

Ris à la Malta

av Leif Mannerström Crister Svantesson
  •  2h 10 min
  •  8 ingr

Gravlaxsås

av recept.nu
  •  8 ingr
  •  10 min
  •  11 ingr

Dopp i grytan

av recept.nu
  •  9 ingr

Halstrad pilgrimsmussla

av Håkan Thörnström
  •  7 ingr

Havskräftstjärt med pumpapuré

av Håkan Thörnström
  •  9 ingr

Ostron med 4 tillbehör

av Håkan Thörnström
  •  11 ingr
  •  7 ingr

Kryddad cider – hot toddy

av Linnea Johansson
  •  7 ingr

Blommig punschskål

av Linnea Johansson
  •  7 ingr

Gravad älg

av Samuel Cabrera
  •  7 ingr

Björnköttbullar

av Samuel Cabrera
  •  10 ingr

Hjortroncreme

av Samuel Cabrera
  •  7 ingr

Rödlöksmarmelad

av Samuel Cabrera
  •  8 ingr

Saffranspäron

av Samuel Cabrera
  •  6 ingr

Julens godaste lutfisk

av Leif Mannerström, Crister Svantesson
  •  9h 45 min
  •  15 ingr
  •  8 ingr
  •  21 ingr

Grillad mufflonrygg

av Anders Levén
  •  8 ingr

Sotad dovfilé

av Anders Levén
  •  9 ingr

Piccata på vildsvin

av Anders Levén
  •  13 ingr

Gravad mufflonrygg

av Anders Levén
  •  6 ingr
  •  17 ingr

Miss Piggy cupcakes

av Leila Lindholm
  •  20 ingr
  •  19 ingr
  •  16 ingr
  •  14 ingr
  •  11 ingr
  •  48 ingr

Tomatgulash med Kolbázs

av Frederik Zäll
  •  19 ingr
  •  18 ingr
  •  9 ingr

Hummerrimmad torsk

av Bengt Sjöström
  •  8 ingr

Hjortkalvsadel

av Bengt Sjöström
  •  9 ingr

Höstpäron

av Bengt Sjöström
  •  12 ingr

Pumpabröd

av Magnus Johansson
  •  9 ingr

Pumpatarte

av Magnus Johansson
  •  17 ingr

Chokladmuffins

av Josefine Baummann
  •  8 ingr
  •  10 ingr

Äppelchutney à la Ernst

av Ernst Kirchsteiger
  •  10 ingr

Äpplen i pyamas

av Ernst Kirchsteiger
  •  7 ingr

Syrade kantareller

av Herman Rasmuson
  •  6 ingr

Tomatmarmelad

av Herman Rasmuson
  •  7 ingr
  •  6 ingr

Rättikskimchi

av Herman Rasmuson
  •  9 ingr

Pumpasoppa

av Herman Rasmuson
  •  11 ingr
  •  11 ingr

Kronärtskocksröra

av Herman Rasmuson
  •  10 ingr

Algtapenade

av Herman Rasmuson
  •  7 ingr

Syltad lök

av Herman Rasmuson
  •  9 ingr

Inlagda gulbetor

av Herman Rasmuson
  •  12 ingr

Rökt brax och regnbågslax

av Henrik Norström
  •  21 ingr

Ölbräserad rådjursgryta

av Henrik Norström
  •  16 ingr
  •  13 ingr

Halstrad skinkschnitzel

av Tommy Myllymäki
  •  20 min
  •  15 ingr
  •  13 ingr
  •  10 ingr
  •  17 ingr

Norsk kungskrabba

av Fredrik Eriksson
  •  11 ingr
  •  13 ingr

Bläckfiskpintxo

av Plura Jonsson
  •  5 ingr

Bikini

av Plura Jonsson
  •  8 ingr

Grillad bläckfisk

av Plura Jonsson
  •  5 ingr

Galicisk bläckfisk

av Plura Jonsson
  •  7 ingr

Rostad färskpotatis med rökt mörtmousse

av Carina och Ulrika Brydling
  •  10 ingr

Kålpudding på hjortfärs

av Carina och Ulrika Brydling
  •  14 ingr

Varm renbuljong

av Carina och Ulrika Brydling
  •  13 ingr

Blåbärstarte

av Carina och Ulrika Brydling
  •  12 ingr

Bresaola della Valtellina

av Stefano Catenacci
  •  6 ingr

Fegato di pollo

av Stefano Catenacci
  •  8 ingr

Tonno scottato

av Stefano Catenacci
  •  10 ingr

Burrata con bruschetta

av Stefano Catenacci
  •  9 ingr

Branzino

av Stefano Catenacci
  •  9 ingr

Tagliolini med havskräftor

av Stefano Catenacci
  •  11 ingr

Tiramisù

av Stefano Catenacci
  •  7 ingr
  •  20 ingr

Matjessill

av Louise Johansson
  •  25 min
  •  8 ingr
  •  40 min
  •  11 ingr
  •  1h 30 min
  •  11 ingr
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  4 min
  •  19 ingr

Matjesilltårta

av Monika Ahlberg
  •  16 ingr
  •  8 ingr
  •  11 ingr
  •  8 ingr
  •  15 ingr
  •  10 ingr
  •  16 ingr

Cheescake med smultronspegel

av Josefine Baummann
  •  9 ingr
  •  13 ingr

Toast Skagen

av Christer Lingström
  •  9 ingr

Lingströms jordgubbsmousse

av Christer Lingström
  •  7 ingr

Biffplanka med duchesse och tomatsallad

av Melker Andersson, Danyel Couet
  •  20 ingr

Skaldjursplanka

av Melker Andersson, Danyel Couet
  •  22 ingr

Vit chokladcheesecake

av Melker Andersson, Danyel Couet
  •  9 ingr

Varma ostron 1

av Pontus Frithiof
  •  8 ingr

Varma ostron 2

av Pontus Frithiof
  •  6 ingr

Stekt Kaviarströmming

av Pontus Frithiof
  •  9 ingr
  •  8 ingr

Sverigebakelse

av Magnus Johansson
  •  13 ingr
  •  1h
  •  25 ingr
  •  17 ingr
  •  10 ingr
  •  14 ingr

Kryddpepparsill

av Fredrik Eriksson
  •  18 ingr
  •  9 ingr

Jennys kaviarsill

av Fredrik Eriksson
  •  4 min
  •  7 ingr

Långbrosill 2008

av Fredrik Eriksson
  •  11 ingr

Knäcke med anjovis

av Fredrik Eriksson
  •  12 ingr

Ugnsbakade havskräftor

av Robert Nilsson
  •  21 ingr
  •  8 ingr

Pincho med serranoskinka

av Markus Aujalay
  •  6 ingr

Tomatbröd

av Markus Aujalay
  •  5 ingr

Vitsparris med bondbönor

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  19 ingr

Smörstekt torsk med blåmusslor

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  19 ingr

Vitchokladpannacotta med rabarber

av Jessica Frej, Filip Fastén
  •  13 ingr

Sticky BBQ-marinad

av Lisa Lemke
  •  10 min
  •  7 ingr

Chimichurri

av Lisa Lemke
  •  5 min
  •  7 ingr

Smokey melonsalsa

av Lisa Lemke
  •  25 min
  •  7 ingr
  •  20 min
  •  7 ingr
  •  5 min
  •  6 ingr

Sparrischutney

av Norbert Lang
  •  11 ingr

Hollandaise

av Johan Jureskog, Norbert Lang
  •  13 ingr

Rört smör till sparris

av Norbert Lang, Johan Jureskog
  •  4 ingr

Smält smör till sparris

av Norbert Lang, Johan Jureskog
  •  4 ingr

Bakad cheesecake med citron

av Magnus Johansson
  •  13 ingr

Helgrillad lammbog

av Jonas Borssén
  •  10 ingr
  •  8 ingr
  •  11 ingr

Ginger coleslaw

av Jonas Borssén
  •  6 ingr

Carpaccio på lamm

av Louise Johansson
  •  22 ingr
  •  34 ingr
  •  18 ingr

Påsktårta med tårtsmask

av Camilla Tubertini
  •  15 ingr

Vaniljtårtbotten

av Camilla Tubertini
  •  8 ingr

Saftig chokladtårtbotten

av Camilla Tubertini
  •  11 ingr

Öppen cheeseburgare

av Mathias Dahlgren
  •  18 ingr
  •  14 ingr
  •  12 ingr

Skaldjursbräserad morot

av Tommy Myllymäki
  •  11 ingr
  •  15 ingr

Glacerad svartrot

av Tommy Myllymäki
  •  6 ingr

Svensk sashimi och sushi

av Tommy Myllymäki
  •  5 ingr

Påskdessert på burk

av Malin Landqvist
  •  10 ingr

Mandelflarn med bär

av Malin Landqvist
  •  11 ingr

Fyra sorters kakor

av Malin Landqvist
  •  15 ingr

Club Sandwich

av Stefan Superti
  •  14 ingr
  •  17 ingr

Scones med tillbehör

av Stefan Superti
  •  16 ingr