Koriandergravad laxtartar med Kalix löjrom


1h 10 min4

  • 200 g laxfilé
  • 1 msk korianderfrön
  • 1 msk matolja
  •   salt
  •   vitpeppar
  • 100 g löjrom
  1. Färsk koriander och fin hackad rödlök till garnering. Stöt korianderfröna i mortel. Lägg dem sedan i kastrull tillsammans med oljan.
  2. Värm till 40 grader och låt svalna. Finhacka laxen och smaka av med korianderoljan, salt och peppar
  3. Låt vila 1 timme i kyl. Forma sedan fyra små burgare och toppa med löjrom finhackad rödlök och färsk koriander.

Annons:

  •  27 ingr

Laxtartar

av recept.nu
  •  12 ingr
  •  13 ingr

Laxtartar i snapsglas

av Monika Ahlberg
  •  15 min
  •  9 ingr
  •  10 ingr
  •  10 ingr