Laxfylld kalvschnitzel med råstekt potatis av
Nyhetsmorgon,  


4 Tack för din röst

  1. Skala och finhacka löken. Hacka spenaten grovt. Fräs ihop lök och spenat i en panna med lite smör. Låt svalna. Banka ut schnitzlarna. Salta och peppra. Lägg en skiva lax och bladspenaten med lök på ena halvan av köttskivan, vik över den andra halvan. Salta och peppra och vänd schnitzlarna i vetemjöl. Stek dem gyllenbruna i smör, det tar cirka 3-4 minuter på varje sida. Lyft upp köttet och håll varmt.
  2. Fräs ur pannan med vitt vin och tillsätt senap och sedan grädde. Låt det småkoka tills det blivit en lagom tjock sås. Smaka av och lägg i gräslöken. Lägg tillbaka schnitzlarna i pannan och ös dem med sås.
  3. Servera tillsammans med råstekt potatis,och kokta grönsaker, förslagsvis morötter och vaxbönor.

Fransk fiskgryta med aioli

av Sveriges mästerkock - lagtävling
  •  60 min
  •  38 ingr

A fish called Wanda

av Jeanette Predin
  •  27 ingr
  •  31 ingr
  •  40 min
  •  22 ingr
  •  22 ingr

Tre varianter till fisk

av Christer Lingström
  •  21 ingr

Jambalaya

av Melker Andersson
  •  1h
  •  16 ingr

Halstrade pilgrimsmusslor

av Inger - Eskilstuna
  •  20 min
  •  12 ingr

Pastagratäng med lax

av Paolo Roberto
  •  1 h
  •  15 ingr
  •  45 min
  •  17 ingr
  •  30 min
  •  18 ingr
  •  1 h
  •  23 ingr

Ninjabiffar med fetaost

av Mårten Nylén
  •  40 min
  •  22 ingr