Rödkålssallad
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Rödkålssallad
av
Nyhetsmorgon,  


20 min 4

En riktig julklassiker som ska serveras direkt.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Strimla kålen och lägg i en skål. Pressa ner vitlök och tillsätt apelsinsaft och olja. Blanda runt alltsammans, tills det känns att kålen börjar bli mjuk.
  2. Hacka persiljan och blanda ner. Tillsätt också nötter och kryddor. Blanda snabbt och lägg upp i serveringsskål. Servera genast som tillbehör till till exempel julskinka, ankbröst eller piggvar.
  •  7 ingr
Rödkål

Rödkål

av recept.nu
  •  9 ingr
Långkål

Långkål

av recept.nu
  •  5 ingr
Julens kålsorter

Julens kålsorter

av recept.nu
  •  21 ingr
Kålsallad

Kålsallad

av GI Viktkoll
  •  9 ingr
Rödkål

Rödkål

av Fredrik Eriksson
  •  50 min
  •  10 ingr
Två julsallader

Två julsallader

av recept.nu
  •  16 ingr
Nubbesallad

Nubbesallad

av GI Viktkoll
  •  9 ingr
  •  1h 20 min
  •  17 ingr
  •  20 min
  •  12 ingr
Chokladtryffel

Chokladtryffel

av Nikolaj Kirk
  •  1h 20 min
  •  4 ingr

Matjessillstårta

av Claes Björling
  •  19 ingr
  •  1 h + 1 dygn
  •  5 ingr
Rabarbercurd

Rabarbercurd

av Johan Hedberg
  •  30 m
  •  8 ingr