Sallad "Nicoise"
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Sallad "Nicoise" av
Nyhetsmorgon,  


10 min 4 Tack för din röst

Vad en äkta Salade "Nicoise" ska innehålla tvista de lärde om. Det är hur som helst en enkel och snabb sallad som är riktigt smakrik. Här är en klassisk version.

  1. Skala och finhacka löken. Skölj tomaterna och halvera. Skala och halvera äggen. Lägg upp ingredienserna på ett stort fat och ringla över olivolja. Servera!
  •  25 min
  •  15 ingr

Sallad Nicoise

av Leif Mannerström Crister Svantesson
  •  30 min
  •  19 ingr
  •  14 ingr
  •  40 min
  •  13 ingr
  •  1 h
  •  13 ingr

Isterband med rödbetssallad

av Carina och Ulrika Brydling
  •  9 ingr

Tomatsallad

av Mathias Dahlgren
  •  15 min
  •  13 ingr

Baconsallad med ägg och gröna ärtor

av Ulrika Jisland, Anna Jonassen
  •  11 ingr

Varm potatissallad

av Thomas Drejing
  •  25 min
  •  7 ingr

Grönsallad med hyvlad morot

av Ola Lauritzson, Ulrika Davidsson
  •  9 ingr

Lax med ärtig spenatsallad

av Tommy Myllymäki
  •  20 min
  •  12 ingr

Beef and mint salad

av Donal Skehan
  •  30 min
  •  14 ingr