Monika Ahlbergs Västerbottenssill
Foto: Sara Palmquist

Monika Ahlbergs Västerbottenssill av
Nyhetsmorgon,  


- Jag är väldigt förtjust i västerbottenost och de flesta vet ju att den är god till sillen, men att den även är god i sillen har jag själv precis upptäckt. /Monika Ahlberg

Så väljer du ekorätt i fiskdisken >>

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2.5/5   Röster: 2 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Låt sillen rinna av noga i ett durkslag.
  2. Blanda samman övriga ingredienser och vänd till sist ner sillen. Smaka av med salt och nymalen peppar.
Västerbottenssill

Västerbottenssill

av Monika Ahlberg
  •  9 ingr
  •  12 ingr
Svartvinbärsgelé

Svartvinbärsgelé

av Monika Ahlberg
  •  1h
  •  4 ingr
Getost med jordgubbssalsa

Getost med jordgubbssalsa

av Monika Ahlberg
  •  11 ingr
  •  13 ingr
  •  5 ingr
Chokladparfait

Chokladparfait

av Monika Ahlberg
  •  7 ingr
Varm äppelgömma

Varm äppelgömma

av Monika Ahlberg
  •  8 ingr
Ljummen bärdressing

Ljummen bärdressing

av Monika Ahlberg
  •  5 ingr

Matjessillstårta

av Claes Björling
  •  19 ingr
  •  1 h + 1 dygn
  •  5 ingr
Rabarbercurd

Rabarbercurd

av Johan Hedberg
  •  30 m
  •  8 ingr