Monika Ahlbergs Västerbottenssill
Foto: Sara Palmquist

Monika Ahlbergs Västerbottenssill av
Nyhetsmorgon,  


Tack för din röst

- Jag är väldigt förtjust i västerbottenost och de flesta vet ju att den är god till sillen, men att den även är god i sillen har jag själv precis upptäckt. /Monika Ahlberg

Så väljer du ekorätt i fiskdisken >>

  1. Låt sillen rinna av noga i ett durkslag.
  2. Blanda samman övriga ingredienser och vänd till sist ner sillen. Smaka av med salt och nymalen peppar.

Västerbottenssill

av Monika Ahlberg
  •  9 ingr
  •  12 ingr

Svartvinbärsgelé

av Monika Ahlberg
  •  1h
  •  4 ingr

Getost med jordgubbssalsa

av Monika Ahlberg
  •  11 ingr
  •  13 ingr
  •  5 ingr

Chokladparfait

av Monika Ahlberg
  •  7 ingr

Tinas Pernodsill

av Tina Nordström
  •  10 ingr

Knutteströmming

av recept.nu
  •  7 ingr
  •  8 ingr

Citron- och koriandersill

av Nils Emil Ahlin
  •  9 ingr

Inkokt lax

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  9 ingr

Ernst Kirchsteigers äppelsill

av Ernst Kirchsteiger
  •  8 ingr

Ernsts snabbsill

av Ernst Kirchsteiger
  •  5 min
  •  18 ingr

Julens coolaste sillar

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  15 min
  •  17 ingr