Tommy Myllymäkis rödvinssås
Foto: TV4

Tommy Myllymäkis rödvinssås av
Mitt kök,  


4 Tack för din röst

Receptet på rödvinssås är beräknat till fyra personer, cirka 4 dl.

  1. Bryn löken i smör på hög värme.
  2. Tillsätt timjan, peppar, lagerblad samt rött vin.
  3. Låt reducera på hög värme tills 2 dl återstår.
  4. Tillsätt kalvfond och reducera tills ca 4 dl återstår, smaka av kontinuerligt för att veta när du tycker såsen smakar som godast.
  5. Smaka av såsen med salt och ev. lite socker.

Inkokt lax med äpplejuice

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  14 ingr

Kyckling i lergryta med färskpotatis

av Carina och Ulrika Brydling
  •  12 ingr
  •  10 ingr

Ljummen kålrotssallad

av Carina och Ulrika Brydling
  •  30 min
  •  9 ingr

Isterband med rödbetssallad

av Carina och Ulrika Brydling
  •  9 ingr

Sommarflarn

av Carina och Ulrika Brydling
  •  1 h
  •  14 ingr
  •  15 min + 18 h
  •  8 ingr

Dippsås till vårrullar

av Tommy Myllymäki
  •  5 ingr
  •  12 ingr

Marulk med kronärtskocksskum

av Jessica Frej, Filip Fastén
  •  18 ingr
  •  40 min
  •  13 ingr

Bbq-burritos med kyckling

av Jennie Walldén
  •  30 min
  •  16 ingr

Smal hamburgare à la GI

av Michael Angress
  •  15 min
  •  10 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr