Tommy Myllymäkis rödvinssås
Foto: TV4

Tommy Myllymäkis rödvinssås av
Mitt kök,  


4

Receptet på rödvinssås är beräknat till fyra personer, cirka 4 dl.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Bryn löken i smör på hög värme.
  2. Tillsätt timjan, peppar, lagerblad samt rött vin.
  3. Låt reducera på hög värme tills 2 dl återstår.
  4. Tillsätt kalvfond och reducera tills ca 4 dl återstår, smaka av kontinuerligt för att veta när du tycker såsen smakar som godast.
  5. Smaka av såsen med salt och ev. lite socker.
Ostkaka med mandelglass och jordgubbskompott

Ostkaka med mandelglass och jordgubbskompott

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  11 ingr
  •  15 min + 18 h
  •  8 ingr
  •  25 min
  •  11 ingr
  •  10 ingr
Ljummen kålrotssallad

Ljummen kålrotssallad

av Carina och Ulrika Brydling
  •  30 min
  •  9 ingr
Isterband med rödbetssallad

Isterband med rödbetssallad

av Carina och Ulrika Brydling
  •  9 ingr
Sommarflarn

Sommarflarn

av Carina och Ulrika Brydling
  •  1 h
  •  14 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  13 ingr
Krämig räkpasta

Krämig räkpasta

av Jennie Walldén
  •  15 m
  •  14 ingr
Pekan- och valnötspaj

Pekan- och valnötspaj

av Birgitta Rasmusson
  •  45 m
  •  11 ingr
  •  1 h
  •  18 ingr
Birgitta Rasmussons toscakaka

Birgitta Rasmussons toscakaka

av Birgitta Rasmusson
  •  1 h
  •  11 ingr