Krydda kycklingen runt om. Rulla den först i vetemjöl, därefter i uppvispat ägg och slutligen i pumpakärnor så att kycklingklubborna är helt täckta med pumpakärnor när de är färdigpanerade.
Lägg kycklingen i en oljad ugnsform och stek i ugnen i ca 20 minuter eller tills kycklingen är genomlagad. Kycklingen är färdig när köttsaften från den är helt klar.
Yoghurtröra
Hacka ruccolan fint och blanda med yoghurt och parmesan. Smaka av såsen med salt och peppar och ställ åt sidan.
Tomatquinoa
Koka under tiden quinoa enligt anvisningar på paketet. Hacka lök, vitlök, oliver och sardeller.
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja tills löken är mjuk. Tillsätt sardeller, oliver, kapris och tomaterna.
Låt koka samman och smaka av med salt och rikligt med svartpeppar. Sväng runt den färdigkokta quinoan med tomatsåsen.
Toppa med lite ruccola och servera tomatquinoan med kycklingklubbor och ruccola- och yoghurtsåsen.